Image Alt

Workshops

‘ontdek je talent!'

Workshops 2023

In de decembermaand organiseren wij verschillende workshops bij ons in de winkel (Dorpstraat 26). Maak onder begeleiding een mooi bloemstuk voor thuis. Zodra er een workshop voorbeeld gemaakt is, is deze te bewonderen bij ons in de winkel en op onze website. De Workshops starten om 19:15 uur en duren tot ongeveer 21:00 uur. De prijs van een workshop staat vermeld bij het voorbeeld. Dit is inclusie koffie, thee en iets lekkers.

Vind je het leuk om zelf met een groep aan de slag te gaan? Op een moment wanneer het jullie schikt? In de vorm van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig onder elkaar. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Wij geven ook workshops op locaties.

Wil je graag aan een workshops deelnemen? Aanmelden kan bij ons in de winkel. Naast een naam en telefoonnummer, vragen wij welk gewenst bloemstuk je zou willen maken en of je het gekozen bloemstuk alvast zou willen afrekenen. De workshops gaan door bij een minimale groep vanaf 6 personen. Mocht je op de workshopavond plotseling verhinderd zijn, dan kun je aangegeven of je het pakket later komt ophalen of dat wij het bloemstuk voor je  klaarmaken.

De datums van de kerstworkshop 2023 zijn bekend:

  • Donderdag 7 december
  • Vrijdag 8 december
  • Dinsdag 12 december
  • Woensdag 13 december
  • Donderdag 14 december

Op dit moment werken wij aan onze voorbeelden

Op dit moment werken wij aan onze voorbeelden