Image Alt

Workshops

‘ontdek je talent!'

Workshops 2023

Kom eens gezellig samen met je vriendinnen, familie of collega’s  een avond of middag bloemschikken. Onder onze begeleiding maak je een prachtige creatie, die aansluit bij het seizoen. De voorbeelden en data van de voorjaars- najaars- en kerstworkshop zijn te bekijken op onze website. Daarnaast is het mogelijk om een eigen datum en tijd te reserveren.

Onze workshops worden gegeven voor minimaal 4 personen en worden in verschillende prijsklassen aangeboden. Alle materialen, koffie, thee en iets lekkers zitten bij de workshop inbegrepen. Een workshop volgen op locatie is ook mogelijk.

Aanmelden kan zowel telefonisch als per email. Zodra wij een aanmelding hebben ontvangen, nemen wij eerst contact met je op om de datum te bevestigen.

Floriosa verzorgt ook workshops voor de zakelijke markt. Een gezellig teamuitje waar alle collega’s met een eigen creatie naar huis gaan. Om dit bedrijfsuitje naar jullie wensen te kunnen invullen, bespreken we van tevoren de mogelijkheden.

Wij hebben weer leuke voorjaarsworkshops bedacht. Deze workshops worden georganiseerd op de onderstaande datums bij ons in de winkel aan de Dorpstraat 26 in Gendt.

De workshop start om 19:15uur tot ongeveer 21:00uur. De kosten voor de workshop staan beschreven bij de foto dit is incl. koffie, thee en iets lekkers. Opgeven kan bij ons in de winkel, wij vragen u dan welk gekozen bloemstuk u zou willen maken en of u de kosten voor het bloemstuk te willen voldoen.

Woensdag 22 februari
Dinsdag 7 maart
Woensdag 8 maart
Dinsdag 21 maart
Woensdag 22 maart

De voorbeelden zijn ook te bekijken bij ons in de winkel.

Natuurlijk Voorjaar €35,00

Voorjaarsbloemstuk €45,00