Image Alt

Workshops

‘ontdek je talent!'

Workshops

Kerstworkshop.

Wij hebben ervoor gekozen om dit jaar 2 avonden in te plannen voor onze kerstworkshop. Op donderdag 7 en vrijdag 8 december organiseren wij weer een gezellige avond. Om 19:00 zullen we starten. De kosten voor een workshop bedragen €45,00 per persoon inclusief een hapje en een drankje.

 

De Workshopavonden zitten helaas al VOL

Vanaf een groep van 8 personen organiseren wij verschillende workshops.  (minder personen in overleg.) Lijkt het jou leuk om samen met jouw vriendinnen, zussen, collega’s of in een andere gezellige gezelschap te komen workshoppen? Bij een groep van 8 personen kijken we naar een datum/tijd en locatie. Liever dichtbij huis? Dat kan natuurlijk ook!

In elk seizoen zijn er super leuke creaties te maken denk bijvoorbeeld aan: toefen, kransen, bloementaarten, gestoken stukken met of zonder hout, boeket leren schikken in de hand en op de vaas en zo nog veel meer. Heb je zelf een leuk idee, wij denken graag mee in de mogelijkheden.

Voor een workshop staat ongeveer 1,5 a 2 uur. De kosten voor een workshop zijn per workshop verschillend. Dit heeft te maken met de hoeveelheid bloemen/grootte en overige materialen.  Koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen bij de workshops bij ons in de winkel, Dorpstraat 26 Gendt. Het minimale bedrag voor de workshop bedraagt €35,00.

Voor een tangetje en mesje wordt gezorgd net als alle andere benodigde materialen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jouw leuk, neem hieronder contact met ons op en wie weet plannen wij binnenkort een gezellig uitje in!