• Nog geen producten
Image Alt

Particulieren

‘Bloemen houden van mensen, en mensen houden van bloemen’

 

 

Bloemen

Bloemen zeggen meer dan duizenden woorden en spelen bij elke gebeurtenis een eigen rol. Vier je een geboorte, verjaardag, huwelijk of jubileum?  Herdenk je een overlijden? Heeft iemand een opkikkertje nodig, of juist bloemen om je huis of partner op te fleuren?

Voor iedere gelegenheid ben je bij Floriosa aan het juiste adres.

 

Bestellen

Onze boeketten zijn dagelijks via onze webshop te bestellen. De boeketten worden de volgende werkdag door ons bezorgd. Liever de bloemen dezelfde dag laten bezorgen?

Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06-42079766

Abonnement

Maak kennis met ons wekelijks of twee wekelijks bloemenabonnement. Laat je telkens weer verrassen door een frisse combinatie van geur en kleur. Ons bloemenabonnement kan inclusief vaas worden afgesloten.

Bezorgen

Bij de levering zorgen wij ervoor dat de bloemen al schuin aangesneden in het water staan, zo word je volledig ontzorgd. Bij de volgende levering nemen wij de vieze vaas mee retour, dat is wel zo gemakkelijk. Onze abonnementen zijn in verschillende frequenties en prijsklassen samen te stellen.

Droogbloemen

Neem ook eens een kijkje bij de nieuwste trend: Droogbloemen!

In onze webshop worden diversen boeketten in verschillende stijlen aangeboden. Liever een droogboeket laten samen stellen? Dat kan ook, neem dan contact met ons op om jouw stijl te bespreken.

Floriosa maakt het waar.

 

Nét Echt

Wil je liever nόg langer van bloemen genieten.

Vraag dan naar de mogelijkheden voor een gekleurd boeket van zijde bloemen. Deze zijn bijna niet van het echt te onderscheiden.