• Nog geen producten
Image Alt

Bedrijven

‘Al eens aan een bloemenabonnement gedacht?'

 

 

Bloemwerk

Floriosa biedt allerlei mogelijkheden voor zakelijk bloemwerk voor bedrijven, zorginstellingen, organisaties, kantoren en winkels. Wij nemen dan ook de tijd om te kijken welke mogelijkheden de ruimte biedt en welke financiële mogelijkheden het bedrijf heeft. Floriosa vindt voor alles namelijk een oplossing.

Bloemen

Met een zakelijk bloemenabonnement zorgen wij voor een sfeervolle eerste indruk bij klanten.  In overleg kunnen wij elke week of tweewekelijks, een vers boeket bloemen in leenvaas bezorgen. Leuk voor op de balie, als aankleding om jullie vergaderruimte, kantoor, winkel of wachtruimte nog huiselijker te maken met een kleurrijke uitstraling. Het abonnement is in verschillende periodieken, prijsklassen of stijlen mogelijk.

Service

Naast ons bloemenabonnement bieden wij nog een andere service aan. Door eenvoudig een formulier in te vullen, houden wij de verjaardagen en jubilea van jouw medewerkers bij. Wij zorgen ervoor dat zij op deze dagen verrast worden met een vrolijke bloemengroet. Als de belangrijke datums bij ons bekend zijn, verzorgen wij de rest.

Styling

Ook voor styling, interieurbeplanting of zijden bloemen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag langs voor een gesprek en zullen aan de hand van je specifieke wensen de werkvloer aankleden met prachtige bloemen en planten.

Planten

Interieurbeplanting zorgt voor een sfeervolle groene omgeving. Een groene ruimte brengt rust, verlaagt stress en verhoogt de productiviteit van werknemers. Planten zijn natuurlijke luchtzuiveraars. Ze zetten CO2 om in zuurstof en filteren tegelijkertijd schadelijke stoffen uit de lucht. Een kantoorplant draagt bij aan een goede gezondheid van een werknemer. Na het plaatsen van de planten kunnen wij ook de verzorging op ons nemen.

Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Wij denken graag met je mee.